تفاوتهای وب داینامیک و ایستاتیک

قالبا وب سایتهایی با محتوای مشخص که نیازی به تغییر و بروزرسانی ندارند ایستا یا استاتیک نامیده می شوند این نوع وب سایتها ضرورتی برای تغییر مداوم اطلاعات آنها احساس نمی شود و معمولا تنها جهت معرفی یک موسسه یا شرکت و … کاربرد دارند. عملیات به روز رسانی محتوای سایت کمتر انجام می شود و نیازی به ارائه خدمات به صورت آنلاین در اینگونه سایتها دیده نمی شود و معمولا هزینه های طراحی برای اینگونه وب سایت ها کمتر از نوع دیگر است ولی در صورتی که بخواهید تغییری در وب سایت ایجاد کنید حتماً باید از طراح خود بخواهید این کار را برای شما انجام دهد چون وب سایت پنل مدیریت محتوا ندارد.
اما سایتهای پویا یا داینامیک، نیاز به تغییر مداوم اطلاعات و محتوا داشته و با توجه به نیازهای شرکت کارفرما طراحی و توسعه می یابند. هزینه های طراحی و پیاده سازی سایت و نگهداری اینگونه وبسایت ها بیشتر از سایت های استاتیک است در عوض هزینه های بعدی جهت بروزرسانی محتوا را در پی نخواهد داشت و خود شما می توانید با پنل مدیریتی که در اختیار دارید محتوای آن را بروزرسانی کنید.
نوع دیگر در پیاده سازی وب سایتها که کمتر از آن تا کنون صحبت شده سایتهای نیمه پویا است که در این نوع وب سایتها ضرورتی جهت تغییر محتوا و اطلاعات سایت دیده نمی شود، منتهی ارائه خدماتی مانند فرم ارتباط با مصرف کنندگان و کاربران از زطریق صفحه ای خاص و یا ارائه خدمات و کالاهای ثابت از طریق وبسایت را می توان با طراحی و پیاده سازی بخشی از سایت فراهم کرد.
از فواید سایت های داینامیک به موارد ذیل می توان اشاره نمود:
– به روز رسانی رایگان توسط صاحب وب سایت.
– پنل مدیریتی برای اعمال تغییرات محتوایی توسط یک شخص با دانش عمومی.
– ایجاد صفحه و نوشته در سایت تنها با چند کلیک.
– حجم پائین اطلاعات به ویژه برای سایت های با محتوای زیاد و بازدید بالا.
– امکان به روز رسانی 24 ساعته توسط خود شما.